Nieuwe App: Appostel!

De Kerkgeld app is vervangen door Appostel. Voor simpel beheer van al uw kerkelijke geldzaken: collectebonnen, digitale collecte, toezeggingen, bijdragen en giften.

In het verleden is er op deze plek al eens iets geschreven over de Kerkgeld app. Dit was in feite de smartphone-toegang tot de webshop van de kerk, uitgegeven door SKG-Collect. Deze app is nu vervangen door een nieuwe, met de naam Appostel (ja, met twee p’s).

Appostel is een doorontwikkeling van de Kerkgeld app. Bestaande gebruikers worden verzocht de app opnieuw te downloaden (in de Apple Appstore of in Google Play) en kunnen daarna gebruikmaken van alle vertrouwde functionaliteiten, maar dan met een nieuwe uitstraling en een verbeterde gebruikersomgeving. Met Appostel kunt U op één overzichtelijke plek uw kerkelijke geldzaken beheren.

Appostel bundelt alle data en persoonlijke gegevens in een besloten en beschermde omgeving, alleen inzichtelijk voor de leden van uw kerkelijke gemeente. De app voldoet hiermee aan de wet- en regelgeving omtrent privacygevoelige informatie (AVG).

Appostel maakt het voor iedereen makkelijk om collectebonnen aan te schaffen, giften te schenken, gebruik te maken van de digitale collecte en deel te nemen aan uiteenlopende acties (bijvoorbeeld voor Moldavië). Als aanvulling op de traditionele methodes spreekt door zijn eenvoud Appostel alle generaties aan, waardoor een zo groot mogelijke groep mensen betrokken kan zijn bij de kerk.

Wilt u meer weten over App? Bezoek dan onze www.appostel.nl . Warm aanbevolen in deze tijd waarin we de kerkdiensten op afstand meevieren en digitaal collecteren. Met deze app is uw bijdrage aan de collecte in een paar klikken geregeld!

22-01-2021 16:31 door R.

Reacties

Reactie plaatsen