Een dominee in de pastorie en een nieuwe laptop!

Binnenkort betrekt onze nieuwe predikante ds. Ellen van Sluijs de pastorie naast de kerk. Dank aan alle vrijwilligers die de woning en de tuin hebben opgeknapt. Ook veel dank aan het gemeentelid dat ons een nieuwe laptop heeft geschonken voor het live streamen van de kerkdiensten!

Het duurt nog maar even of ds. Ellen van Sluijs betrekt met haar man de pastorie aan het Bolwerk. Dat is wel een beetje een mijlpaal, want het is meer dan tien jaar geleden dat de pastorie werd bewoond door een predikant.

Hoewel de huurders van de woning dat de afgelopen jaren hebben gedaan ‘als een goed huisvader’, zoals dat in huurcontractentaal heet, moest er toch wel het een en ander aan het huis en de tuin gebeuren. De kerkrentmeesters Rob Franssen, Bram Otto en Jaap van Dam hebben zich hier, samen met een aantal andere vrijwilligers uit de gemeente, met heel wat uurtjes voor ingezet. Allemaal bijzonder bedankt! We wensen Ellen en haar gezin een heel fijne tijd toe op ‘BWZ136’!

Een ander welgemeend dankwoord is op zijn plaats voor een gemeentelid dat ons een nieuwe laptop heeft geschonken, voor het live streamen van de kerkdiensten! Een heel bijzonder gebaar waar we als kerkrentmeesters buitengewoon blij mee zijn, en waar we als hele gemeente van kunnen genieten. Heel veel dank!

10-02-2021 10:29 door R.

Reacties

Reactie plaatsen