Update Kerkbalans

Er is voor ruim zeventig duizend euro toegezegd en we hebben al ruim veertig duizend euro ontvangen voor Kerkbalans 2021!

Een korte update betreffende Kerkbalans 2021. Alle toezeggingen zijn verwerkt in onze administratie. Bij de digitale toezeggingen ging dat vanzelf, de papieren toezeggingen kostten wat extra tijd, want dat moest ‘met de hand’.

De stand is nu dat er voor iets meer dan € 70.000,- is toegezegd. Dat is wel minder dan in voorgaande jaren. Mogelijk kan dit verklaard worden door het feit dat dit jaar meer dan driehonderd adressen voor het eerst per email zijn benaderd met het verzoek digitaal toe te zeggen. Dat is allemaal nog even wennen. Het vermoeden is dat dit jaar meer mensen hun bijdrage zelf hebben overgemaakt, zonder toezegging.

Het goede nieuws is dat het totaal van de bijdragen tot op dit moment ruim € 40.000,- is. Daarmee liggen we mooi op koers. Veel dank daarvoor!

Wilt U alsnog een toezegging doen, dan kan dat via dit email-adres: kerkrentmeesters@protestantsekerkbergenopzoom.nl

Wilt U een (extra) bijdrage overmaken dan kan dat in de Appostel app of U scant de QR-code hieronder, met de algemene QR-scanner van uw smartphone (niet die in de bank-app). Natuurlijk kunt U ook zelf een bijdrage overmaken naar IBAN NL29 INGB 0006921612 t.n.v. Protestantse Kerkgemeenschap Bergen op Zoom, o.v.v. Kerkbalans 2021.

 

11-03-2021 12:32 door R.

Reacties

Reactie plaatsen