Giften!

We hebben een aantal mooie giften mogen ontvangen! O.a. voor de bliksemafleiding en voor de nieuwe installatie voor Beeld en geluid. Bijzonder bedankt!

De kerkrentmeesters zijn altijd heel blij met onverwachte, extra giften. Vooral als die bestemd zijn voor extra of onverwachte uitgaven. Zo mochten we een gift ontvangen van een gemeentelid van maar liefst € 2000,-, waarvan € 250,- voor de kerk, € 750,- voor het orgel en de resterende helft mocht ‘naar de bliksem’. Daarbij werd verwezen naar een eerder stukje in Rond de Kerken, waarin werd gemeld dat onze bliksemafleider moet worden vernieuwd. Heel hartelijk dank voor deze gulle gift!

Ook mochten we voor de nieuwe geluidinstallatie van twee gemeenteleden resp. € 500,- en € 1000,- ontvangen. Bijzonder bedankt! Zoals Eric Goossen al aangaf in de laatste Nieuwsbrief: we hebben voor ‘het nieuwe geluid’ nog ongeveer vijfduizend euro te gaan voordat het voorschot van de kerkrentmeesters is ‘afbetaald’.

Hier geldt: goed voorbeeld doet goed volgen. Dat kan op bankrekening NL29INGB0006921612 t.n.v. Protestantse Kerkgemeenschap Bergen op Zoom, o.v.v. ‘Beeld en geluid’.

Om de voortgang inzichtelijk te maken, komt er binnenkort een ‘thermometer’ voor in de kerk te staan, waarop precies te zien is wat de stand is. Laten we proberen die zo snel mogelijk ‘vol’ te krijgen, zodat ook het ‘beeld’ gedeelte van Beeld en geluid kan worden geïnstalleerd!

Grote en kleinere bijdragen, ze zijn ons alle even lief. In de kerk draagt eenieder bij naar vermogen. Dus iedere euro telt!

07-10-2021 12:37 door R.

Reacties

Reactie plaatsen