Drie dingen

Over bliksem, Appostel en Beeld&Geluid. 

Een drietal zaken dit keer.

Al eerder is gemeld dat we het advies hebben gekregen om de bliksemafleiding van de kerk te verbeteren. Dat proces loopt, maar heeft nogal wat voeten in de aarde, vanwege de bereikbaarheid. Wel is duidelijk dat dit duizenden euro’s gaat kosten. De komende tijd blijven de collectes ‘voor de gebouwen’ dus bestemd om te helpen deze kosten te dekken. De collectes worden warm bij U aanbevolen!

Al een poosje werkt de Appostel app niet goed. Hierover is meerdere malen contact geweest met het SKG, maar tot nu toe zonder resultaat. Sorry voor het ongemak. We houden het in de gaten. Intussen kunt U wel gewoon uw bestellingen, giften en bijdragen doen in de webshop. Er staan links op de website van onze gemeente. In de webshop zijn er twee nieuwe doelen bijgekomen: de 5-december-tasjes en het beeld-en-geluid fonds.

Wat dat laatste betreft is er goed nieuws. We maken mooie vorderingen met het binnenhalen van de fondsen van het nieuwe beeld-en-geluid systeem. Dat is wel te zien aan de thermometer voorin de kerk. We hebben nog ongeveer € 2000,- nodig om het voorschot voor het audio-gedeelte af te lossen. Vervolgens is er nog een kleine € 20.000,- nodig voor het beeld-gedeelte. Daarvoor worden ook externe fondsen aangeschreven, maar die doneren doorgaans alleen indien de gemeente zèlf ook bijdraagt. We hopen dat U dat blijft doen! Tot nu toe is het fantastisch gegaan, mede door een aantal gulle gevers!

18-11-2021 12:19 door R.

Reacties

Reactie plaatsen