Actie Kerkbalans 2022 is gestart!

De Actie Kerkbalans 2022 is gestart! U krijgt binnenkort een e-mail met een link naar een webformulier om uw toezegging voor dit jaar te doen. Of er komt iemand bij u aan de deur met een papieren toezeggingsformuler. 

We zitten nu midden in de Actie Kerkbalans (15-29 januari). Dan vragen we u om een toezegging voor uw vaste vrijwillige bijdrage in 2022. Bij de meesten van u zal dat gaan via een e-mail. Daarin staat een link die u leidt naar een webformulier waarin u de toezegging kunt invullen. U geeft het bedrag aan en over welke maanden u dit verspreid gaat betalen. Ook geeft u de betaalwijze aan. Kiest u voor ‘SKG iDEAL’ dan krijgt u in de door u aangegeven maanden een e-mail met een link waarmee u kunt betalen. Als u dat niet wilt en zelf overmaakt (al dan niet met een automatische overschrijving) dan kiest u betaalwijze ‘Overig’. Als u zelf uw bijdrage overmaakt, helpt u ons enorm wanneer u uw ‘geregistreerd nummer’ vermeldt bij de opmerkingen. U vindt dit nummer in de email. Zij die een papieren toezeggingsformulier thuisbezorgd krijgen vinden het geregistreerd nummer op het etiket. Graag even overschrijven want het formulier wordt een week later ingevuld – en mèt etiket - weer opgehaald op het afgesproken tijdstip. Wilt u ervoor zorgen dat de envelop dan klaarligt?

Een flink aantal mensen betaalt via een automatische overschrijving. Die loopt gewoon door van het ene kalender jaar naar het andere. Voordat je het weet zijn er dan een aantal jaren voorbij waarin steeds hetzelfde bedrag is overgeschreven. Zou u in dat geval willen overwegen om uw bijdrage te verhogen?

We hopen op een goede opbrengst van deze actie. Misschien dat dan aan het eind van het jaar blijkt dat het mede door uw bijdrage wel meevalt met het tekort op de begroting.

17-01-2022 16:20 door R.

Reacties

Reactie plaatsen