Actie Kerkbalans

Actie(s):

Via de knop "Toezeggging" kunt u ons laten weten hoeveel u dit jaar wilt bijdragen aan onze gemeente. Voor het College van Kerkrentmeesters is het van belang om te weten wat ze dit jaar een inkomsten kan verwachten.

Met de "Bijdrage" knop doet u de betaling van uw toezegging voor Actie Kerkbalans direct via iDEAL.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw toezegging over te maken via internetbankieren.

 

De band die we als gemeenteleden met elkaar hebben is een bijzondere band. God is namelijk degene die ons verbindt. Hij laat ons in de Bijbel zien hoe we daar vorm aan kunnen geven. Samen zijn we onderdeel van zijn gemeente. We delen in geloof, hoop en liefde. Via Actie Kerkbalans vragen we u om ook financieel te investeren in die band. Zo blijven we een levende gemeente. Een gemeente die voor elkaar zorgt en naar elkaar omziet. Een plaats waar we tot rust komen en ons geloof voeden en delen. Dat is niet alleen vandaag belangrijk, maar ook morgen. Daarom is de slogan van Actie Kerkbalans: Geef vandaag voor de kerk van morgen!

Net als voor een huishouden is ook voor de kerk een gezonde financiële situatie belangrijk. Elk jaar vragen we daarom aan al onze gemeenteleden om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! De inkomsten uit Actie Kerkbalans vormen onze financiële basis. In 2021 konden we een camerasysteem aanschaffen. Hierdoor kunt u de dienst live of op een later tijdstip meekijken. Dat is door de vele online-diensten van de afgelopen periode enorm waardevol gebleken. Regelmatig verrassen we de ouderen in onze gemeente met een kleine, door de kinderen gemaakte attentie. Aan de vele positieve reacties daarop, merken we hoezeer dat gewaardeerd wordt. Ook dit jaar willen we graag weer van betekenis zijn voor iedereen die de kerk nodig heeft, op wat voor manier dan ook.

Samen zijn we kerk, dus geef vandaag voor de kerk van morgen!

Bedankt voor uw bijdrage!!

 

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Overige