Actie Kerkbalans

Actie(s):

Via de knop "Toezeggging" kunt u ons laten weten hoeveel u dit jaar wilt bijdragen aan onze gemeente. Voor het College van Kerkrentmeesters is het van belang om te weten wat ze dit jaar een inkomsten kan verwachten.

Met de "Bijdrage" knop doet u de betaling van uw toezegging voor Actie Kerkbalans direct via iDEAL.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw toezegging over te maken via internetbankieren.

Folder Actie Kerkbalans

 

De kerk. Wat betekent het voor u? Is het een plek waar u God vindt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen kunt delen of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen, en kunt groeien in geloof? Of vooral een moment in de week waar u even kunt uitstijgen boven de waan van de dag? De waarde van de kerk is voor iedereen weer anders. Maar feit is dat onze kerk voor veel mensen van grote betekenis is! 

Net als voor een huishouden is ook voor de kerk een gezonde financiële situatie belangrijk. Elk jaar vragen we daarom aan al onze gemeenteleden om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! De inkomsten uit Actie Kerkbalans vormen onze financiële basis. Met uw gift en die van anderen hebben we het afgelopen jaar veel kunnen doen. Er werden weer veel bezoekjes gebracht. Er zijn bijvoorbeeld thema avonden en een jongerengespreksgroep. Daarnaast verrassen we de ouderen in onze gemeente regelmatig met een kleine, door de kinderen gemaakte attentie. Samen doen we mee aan een Actie voor de Voedselbank. Ook de folder laat iets zien van wat er afgelopen jaar zoal te doen was in onze gemeente. In 2024 willen we graag weer van betekenis zijn voor iedereen die de kerk nodig heeft, op wat voor manier dan ook.

Samen zijn we kerk, dus geef vandaag voor de kerk van morgen!

Bedankt voor uw bijdrage!!

 

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Overige