Actie Kerkbalans

Actie(s):

Via de knop "Toezeggging" kunt u ons laten weten hoeveel u dit jaar wilt bijdragen aan onze gemeente. Voor het College van Kerkrentmeesters is het van belang om te weten wat ze dit jaar een inkomsten kan verwachten.

Met de "Bijdrage" knop doet u de betaling van uw toezegging voor Actie Kerkbalans direct via iDEAL.

 

Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid. En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samenkomen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen met elkaar. Dat geeft een bijzondere band. Actie Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook in mooie tijden. U wilt toch ook dat we als gemeente kunnen blijven doen waar de kerk al eeuwenlang voor staat?

Net als voor een huishouden is ook voor de kerk een gezonde financiële situatie belangrijk. Daarom vragen we elk jaar aan al onze gemeenteleden om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! De inkomsten uit Actie Kerkbalans vormen onze financiële basis. Uw bijdrage en die van anderen hebben ervoor gezorgd dat in 2020 groot onderhoud gedaan kon worden aan ons kerkgebouw. Ook de binnenkant ziet er nu weer keurig uit. Dit jaar hopen we bijvoorbeeld de verouderde olietank te vervangen.

Geef vandaag voor de kerk van morgen!

Bedankt voor uw bijdrage!!

 

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Overige