Paascollecte

Actie(s):

'Ga mee!'

Pasen, het belangrijkste feest voor een christen. Het feest van Jezus’ opstanding uit de dood. Die bijzondere boodschap van geloof, hoop en liefde mogen we delen met iedereen om ons heen.

Met het jaarthema Ga mee! daagt de Protestantse Kerk ons als gelovigen én als gemeente uit om samen op pad te gaan. Om in onze eigen gemeente in gesprek te gaan met elkaar, om contact te leggen met andere christenen in onze omgeving en te verkennen hoe we samen vanuit Gods liefde kunnen leven.

Als gemeente zetten wij ons ervoor in dat iedereen zich thuis voelt. Met diverse activiteiten voor mensen binnen en buiten de kerk, met diaconale en pastorale zorg, door samen te vieren, te zingen, te bidden en te leren. Zo inspireren en bemoedigen we elkaar en kunnen we samen getuigen van een hoopvolle toekomst.

Om alle activiteiten die daaraan bijdragen te organiseren, is naast de inzet van mensen ook geld nodig. Daarom doen we een beroep op u, zodat we samen een krachtig getuigenis kunnen vormen van Gods goedheid in de wereld. Steun daarom het werk in onze gemeente..

Via de knop 'Bijdrage' wordt u door het formulier naar de betaling via iDEAL geloodst. U dient hiervoor te zijn ingelogd op uw webshop account.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal