Paascollecte

Actie(s):

Pasen is een feest om groots te vieren als gemeente van Christus, want door Zijn opstanding mogen wij bloeien in Gods licht. Als gemeente mogen we telkens weer getuigen van Gods liefde voor mensen. In deze coronatijd willen we deze boodschap van hoop delen met de mensen om ons heen.

Onze predikant, de ambtsdragers en vele vrijwilligers zetten zich daar met hart en ziel voor in. Tijdelijk met online vieringen en zo mogelijk doordeweekse ontmoetingen. Met kaarten en bloemen bemoedigen we hen die een steuntje in de rug nodig hebben. Ook de jeugd helpt mee door regelmatig iets te maken voor de ouderen.

Om dit als gemeente te kunnen doen, is er naast de vele vrijwilligers die zich met liefde en tijd inzetten, ook geld nodig. Daarom vragen we u om ons gemeentewerk te steunen met een extra gift om nu en als straks de coronabeperkingen voorbij zijn, waardevolle activiteiten in onze gemeente mogelijk te maken.
Zeker nu er geen erediensten zijn waarin we collecteren, wordt uw extra gift aan deze collecte bijzonder op prijs gesteld.

Via de knop 'Bijdrage' wordt u door het formulier naar de betaling via iDEAL geloodst. U dient hiervoor te zijn ingelogd op uw webshop account.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw bijdrage!

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal