01-06-2021 00:00

Geef jouw project een boost met steun van Fonds Kerk en Wereld!

Geef jouw project met onze steun een boost! 

Loop jij (of jouw organisatie) al langer met een mooi projectidee rond? Voldoet jouw project aan tenminste een van de onderstaande speerpunten van Kerk en Wereld en is het christelijk geloof een factor in de inhoud en/of uitvoering? Kijk dan verder naar de specifieke criteria en wie weet kan jij jouw project starten met financiële steun van ons!

Wat biedt Kerk en Wereld?

Gedurende een periode van maximaal drie jaar ontvang je van ons maximaal € 50.000,- per jaar om je project te realiseren. In totaal willen we maximaal vier projecten op deze manier financieren

Belangrijkste criteria:

1. Je projectvoorstel moet aansluiten bij een van de thema’s van Kerk en Wereld:

  • Verbinden
  • Christelijk geloof actualiseren en praktiseren
  • Ontmoeting tussen levensbeschouwingen

2. Je aanvraag is voor een bedrag van maximaal € 50.000,- per projectjaar. Je project omvat bij voorkeur meerdere, maar maximaal drie projectjaren waarvoor je financiering aanvraagt.

3. Je project bestaat nog niet (mag wel binnen een bestaande organisatie) en is vernieuwend in de vorm, de inhoud of de context (bijvoorbeeld de locatie of de doelgroep). 4. Je project kan aantoonbaar niet uit reguliere middelen gefinancierd worden. Klik hier voor de volledige subsidieregeling

 

Procedure

Vanaf 1 oktober 2021 tot 1 december 2021 kun je je aanmelden met je project.  Dit zal via een aanmeldformulier gebeuren. Daarna worden de voorstellen beoordeeld en worden er een aantal projecten uitgenodigd om te pitchen. De start van je project zal dan plaatsvinden vanaf 1 april 2022.

Meld je nu aan om op de hoogte te blijven van de aanmeldprocedure:

Formulier

Tender Kerk en Wereld 2021

Bron: 'Protestantse Kerk Nederland'