Welkom in de webshop van PKN Kralingen.

Hervormd Kralingen-West

Collecte
Actie(s):

17 oktober en 24 oktober

Diaconie: Voedselbank Rotterdam 

Honger in Rotterdam. Het komt vaker voor dan je denkt. Tegelijkertijd worden er bergen voedingsmiddelen weggegooid. Raar toch? De oplossing ligt voor de hand. Wij verdelen het overschot onder hen die het nodig hebben.

Wij verzamelen, slaan op, verdelen en leveren de voedselpakketten tenslotte uit. Alle voedingsmiddelen in onze pakketten zijn gratis. Geen van de medewerkers wordt betaald. Toch hebben we geld nodig. Onder meer voor de diesel van onze vrachtwagens, stroom voor de koeling en huur van ons distributiecentrum. Met jouw financiële gift, groot of klein, betaal je onze vaste lasten en garandeert daarmee de uitgifte van voedselpakketten. Samen maken we het verschil. Doe je mee?    

U kunt uw gift voor deze collecte geven via de Appostel app, via de zwarte collectezakken of via IBAN NL02 INGB 0006017573 t.n.v. Stichting Voedselbank Nederland regio Rotterdam o.v.v. donatie.

 

Kerkrentmeesters:

Deze collecte is bestemd voor de kosten die we als kerk maken voor salarissen van dominees en kerkelijk werkers, onkosten en gebouwen.

 

Zending: GZB - Misi Sulawesi

Al langer verlangden wij, Laurens Jan en Lourina Vogelaar, ernaar om ons ergens in te zetten voor de wereldwijde kerk. Toch bracht God eerst de hervormde gemeente van Noorden op ons pad. Vervolgens leidde God ons naar Den Haag. Nu weten we ons geroepen om op Sulawesi (Indonesië) de ‘Gereja Protestan Indonesia Luwu’ (GPIL) te dienen. De GPIL is een minderheid te midden van een moslimmeerderheid. Laurens Jan zal als predikant de GPIL gaan toerusten in de verschillende facetten van het gemeentezijn. Samen met onze kinderen, Jefta (2011) en Febe (2014), zijn wij op 21 januari 2018 uitgezonden vanuit de hervormde Bethlehemkerk in Den Haag.

 

iDeal

Gebundelde doelen

Betaalmogelijkheden

  • Tegoed
  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem