Algemene gift Hoflaankerk

Actie(s):
iDeal

Locatie(s)

 • Protestants Kralingen: Oudedijk 2 en Oudedijk 113, 3062 AD Rotterdam

Betaalmogelijkheden

 • Tegoed
 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem

Hervormd Kralingen-West

Collecte
Actie(s):

17 oktober en 24 oktober

Diaconie: Voedselbank Rotterdam 

Honger in Rotterdam. Het komt vaker voor dan je denkt. Tegelijkertijd worden er bergen voedingsmiddelen weggegooid. Raar toch? De oplossing ligt voor de hand. Wij verdelen het overschot onder hen die het nodig hebben.

Wij verzamelen, slaan op, verdelen en leveren de voedselpakketten tenslotte uit. Alle voedingsmiddelen in onze pakketten zijn gratis. Geen van de medewerkers wordt betaald. Toch hebben we geld nodig. Onder meer voor de diesel van onze vrachtwagens, stroom voor de koeling en huur van ons distributiecentrum. Met jouw financiële gift, groot of klein, betaal je onze vaste lasten en garandeert daarmee de uitgifte van voedselpakketten. Samen maken we het verschil. Doe je mee?    

U kunt uw gift voor deze collecte geven via de Appostel app, via de zwarte collectezakken of via IBAN NL02 INGB 0006017573 t.n.v. Stichting Voedselbank Nederland regio Rotterdam o.v.v. donatie.

 

Kerkrentmeesters:

Deze collecte is bestemd voor de kosten die we als kerk maken voor salarissen van dominees en kerkelijk werkers, onkosten en gebouwen.

 

Zending: GZB - Misi Sulawesi

Al langer verlangden wij, Laurens Jan en Lourina Vogelaar, ernaar om ons ergens in te zetten voor de wereldwijde kerk. Toch bracht God eerst de hervormde gemeente van Noorden op ons pad. Vervolgens leidde God ons naar Den Haag. Nu weten we ons geroepen om op Sulawesi (Indonesië) de ‘Gereja Protestan Indonesia Luwu’ (GPIL) te dienen. De GPIL is een minderheid te midden van een moslimmeerderheid. Laurens Jan zal als predikant de GPIL gaan toerusten in de verschillende facetten van het gemeentezijn. Samen met onze kinderen, Jefta (2011) en Febe (2014), zijn wij op 21 januari 2018 uitgezonden vanuit de hervormde Bethlehemkerk in Den Haag.

 

iDeal

Gebundelde doelen

Betaalmogelijkheden

 • Tegoed
 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem

Noodhulp Haïti - Kerk in Actie

Collecte
Actie(s):

Diaconale collecte: Noodhulp na aardbeving in Haïti (Kerk in Actie) 

De bevolking van Haïti werd 14 augustus 2021 getroffen door een zware aardbeving. Er zijn bijna 2.000 doden en meer dan 7.000 mensen raakten gewond. De verwoesting is enorm. Meer dan 14.000 gezinnen zijn dakloos. Hun huizen zijn verwoest of beschadigd. In grote delen van het land hebben mensen geen toegang tot water, voedsel, communicatie, vervoer en elektriciteit. Hulp is dringend nodig maar komt moeilijk op de plek van bestemming doordat wegen zwaar zijn beschadigd. Tropische storm Grace bereikte Haïti op maandag en bemoeilijkt de hulpverlening vanwege ondergelopen gebieden en modderstromen.

Bekijk hier een rapportage van de Amerikaanse zender ABC

Kerk in Actie is noodhulp gestart en biedt deze noodhulp via het internationale kerkelijk netwerk ACT Alliance. Samen met kerken wereldwijd ondersteunen we lokale partners bij het geven van noodhulp. Er is dringend behoefte aan tenten, kleding, voedsel, zeep en waterfilters voor schoon drinkwater.

Steun dit werk met een bijdrage op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. Aardbeving Haïti

Uw steun voor Haïti is hard nodig!

iDeal

Betaalmogelijkheden

 • Tegoed
 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem
Ontvangen
€ 161,00