Kerstboom Nordmann medium

€ 35,00

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Deze boomsoort werd in 1838 door de Finse bioloog Alexander von Nordmann in West-Europa geïntroduceerd en sindsdien steeds vaker als kerstboom gebruikt.

Kenmerkend is de diepgroene kleur, karaktervolle geur, naaldvastheid (laat tot de kerst haast geen naaldje vallen) èn de naalden prikken niet. 

De exacte maat kan iets afwijken. De boom is ongeveer tussen de 125 cm en 150 cm. 

 

 

 

 

 

Bestelling
Prijs 35,00
Verzoek om thuis te bezorgen
Straat, huisnummer in Gouda
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Ophaaldatum en tijd Zaterdag 11 december tussen 10:00 en 14:00 uur
Ophaallocatie Houtman, Marconiweg 29, 2809 PH Gouda

Het heeft voor de organisatie natuurlijk de voorkeur als de boom op zaterdag 11 december tussen 10:00 en 14:00 wordt opgehaald bij Houtman, Marconistraat 29, 2809 PH in Gouda. Als dit echt niet mogelijk is kun je op de oranje tekst van de te bestellen boom klikken en daar in het opmerkingenveld aangeven dat je graag gebruik wilt maken van de bezorgservice. Dan hebben we wel het bezorgadres nodig, vul dit in bij de opmerkingen. De bezorging is op zaterdag 11 december na 14:00 uur en alleen in of dichtbij Gouda. De afhandeling blijft op "Afhalen" staan.

 

Aanverwante artikelen

Gift voor de goede doelen Winterfair Gouda

Gift voor de goede doelen Winterfair Gouda 

Ik geef een gift om het mooie werk van de goede doelen te ondersteunen. Het bedrag is aan te passen door meerdere keren de gift te bestellen.

De gift is geheel ten behoeve van de goede doelen van de Winterfair. De rekening valt onder de Diaconie van de Protestantse Kerk Gouda en heeft een ANBI-status waardoor het bedrag binnen de gestelde regels aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

€ 10,00