Zuid-Afrikaanse witte wijn

€ 5,95

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

De witte wijn van the Elements heeft een medium body. Zodra u de fles witte wijn openmaakt, waant u zich in Zuid-Afrika. Krachtige geuren als van kruisbes, vers citrusfruit en groene kruiden, appel met daarbij wat hout en rook. Hij heeft een prachtig heldere kleur met groene schittering. Deze wijn past goed bij visgerechten en salades.

Bestelling
Prijs 5,95
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

1. Ophaallocatie Houtman, Marconistraat 29, 2809 PH Gouda
2. Ophaaldag en tijd Zaterdag 11 december tussen 10:00 en 14:00 uur

Deze prachtige Zuid-Afrikaanse wijnen hebben een Franse knipoog. Want de wijnen van ELEMENTS worden gemaakt door familie wijnhuis Vins Biecher. Zij maken al sinds 1762 de allermooiste wijnen.

De drie belangrijkste Elements van deze wijnen zijn de factoren bodem, klimaat en het vakmanschap van de wijnmaker. De bodemstructuur met kiezels, klei en kalk is perfect in Zuid-Afrika. Het klimaat met veel zonneschijn, die wordt afgekoeld door de wind vanaf de Atlantische en de Indische oceaan, doet de trossen op een langzame manier rijpen.

Aanverwante artikelen

Gift voor de goede doelen Winterfair Gouda

Gift voor de goede doelen Winterfair Gouda 

Ik geef een gift om het mooie werk van de goede doelen te ondersteunen. Het bedrag is aan te passen door meerdere keren de gift te bestellen.

De gift is geheel ten behoeve van de goede doelen van de Winterfair. De rekening valt onder de Diaconie van de Protestantse Kerk Gouda en heeft een ANBI-status waardoor het bedrag binnen de gestelde regels aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

€ 10,00