Actie Kerkbalans 2021 en 2022

Begin 2022 wordt u weer verzocht een toezegging te doen voor uw vaste vrijwillige bijdrage in dat jaar. Verzoek om te controleren of u uw beloofde bijdrage voor 2021 al helemaal heeft betaald. 

Van 15 tot 22 januari wordt weer de Actie Kerkbalans gehouden. Dan vragen we u om een toezegging voor uw vaste vrijwillige bijdrage in 2022. Bij de meesten van u zal dat gaan via een e-mail. Daarin staat een link die U leidt naar een webformulier waarin U de toezegging kunt invullen. U geeft het bedrag aan en over welke maanden u dit verspreid gaat betalen. Ook geeft u de betaalwijze aan. Kiest u voor ‘SKG iDEAL’ dan krijgt u in de door u aangegeven maanden een e-mail met een link waarmee u kunt betalen. Als u dat niet wilt en zelfovermaakt (al dan niet met een automatische overschrijving) dan kiest u betaalwijze ‘Overig’.

Zij die hebben aangegeven daar prijs op te stellen, krijgen een papieren toezeggingsformulier thuisbezorgd. Dat wordt dan, nadat het is ingevuld, een week later weer opgehaald.

Voor Kerkbalans 2021 lopen we wat achter met de inkomsten. Rond de tijd dat u dit leest zullen degenen die een aanzienlijke betalingsachterstand hebben, worden benaderd. Als u niet zeker bent of u uw toezegging wel heeft betaald, wilt u dat dan a.u.b. controleren?

Voor degenen die een extra steentje willen bijdragen om het totaal van bijdragen in de buurt te laten komen van die van 2020 (net iets boven de ton): uw (extra) bijdrage is van harte welkom op bankrekening NL29INGB0006921612 t.n.v. Protestantse Kerkgemeenschap Bergen op Zoom o.v.v. Gift Kerkbalans 2021. U kunt dit ook heel makkelijk doen in de webshop: https://site.skgcollect.nl/328 of met de Appostel app (die het gelukkig weer doet!).

Heel hartelijk dank!

20-12-2021 12:22 door R.

Reacties

Reactie plaatsen