Algemene voorwaarden

Ingangsdatum 17-03-2013 om 12:00

De Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) geeft door middel van [SKG Collect] gemeenteleden van plaatselijke kerken de gelegenheid om producten te bestellen en/of te betalen.

Tevens kunnen gemeenteleden toezeggingen doen in het kader van Actie Kerkbalans of het doen van een bijdrage of een éénmalige gift.

De toezegggingen worden in principe geïncasseerd door de penningmeester middels het afgeven van een automatische incasso-opdracht, al dan niet in termijnen. Wenst u geen automatische incasso af te geven en wilt u direct betalen dan kan dat via de beveiligde omgeving IDEAL. Een zelfstandige betaalopdracht aan uw bank kan natuurlijk ook. Voor meer informatie over IDEAL verwijzen wij u naar de informatie op www.skg-collect.nl.

Collectebonnen kunt u nu ook via deze webshop bestellen en direct via IDEAL betalen. Wij zorgen dat de bestelde- en betaalde collectebonnen dan binnnen 1 week bij u thuis worden bezorgd. Het blijft  mogelijk om via uw eigen bank een betaling te doen op onze bankrekening 635802074 bij de SKG, met een duidelijke vermelding het aantal en welke soort collectebonnen u wenst.

College van Kerkrentmeesters

Protestantse Gemeente te Doorn

 

Share |