Actie Kerkbalans 2024        

Geef vandaag voor de kerk van morgen

 

Best gemeentelid,

De Actie Kerkbalans heeft dit jaar een krachtig thema dat goed de noodzaak weergeeft van deze jaarlijkse actie. Het thema voor de actie in 2024 is: ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.

Een thema dat de waardevolle toekomst van de kerk centraal stelt. De kerk van morgen kan er alleen zijn, als wij ons daar vandaag voor inzetten. We hebben daar uw inzet en bijdrage hard bij nodig. Dit verzoek is noodzakelijk, want de inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze Hervormde gemeente hier te Asperen. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor het voortbestaan van de kerk.

Onze kerk is afhankelijk van de bijdragen van de eigen leden. Wat we hebben, willen we heel graag in stand houden. Uw financiële hulp is daarbij van zeer groot belang. Voor 2024 is onze begroting in balans bij een vrijwillige bijdrage van € 118.000. Dit betekent dat wij u vragen uw bijdrage met 10% te verhogen. Dit is noodzakelijk om komend jaar en in de toekomst gezamenlijk kerk te zijn. We snappen dat 10% een forse verhoging is. Maar net als bij u thuis, zijn de kosten van de kerk afgelopen jaar en dit jaar fors gestegen. Meer informatie kunt u terugvinden op de bijgevoegde folder of op www.hervormdasperen.nl

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de overige pagina's met betrekking tot de vrijwillige bijdrage.
 
Onder aan deze pagina kunt u uw bijdrage invullen. Omdat dit wellicht voor u de eerste keer is en het online invullen niet voor iedereen even makkelijk is, hebben wij een handleiding gemaakt. Mocht u er ondanks deze handleiding toch niet uitkomen, kunt u altijd contact opnemen met de kerkrentmeesters. Dit kan telefonisch, per mail (kerkrentmeesters@hervormdasperen.nl) of via het contactformulier.
 
Weet dat iedere euro die u schenkt, door ons zeer gewaardeerd wordt! 
 
Alvast hartelijk dank. 
 
Jan van Dijk, Klaas Heikoop, Dik van Kempen, Hendrik Middag en Koos Timmer 
Kerkrentmeesters Hervormde gemeente Asperen 
 

Uw bijdrage 

Op deze pagina kunt u uw bijdrage geven voor de Vrijwillige bijdrage 2024. U kunt kiezen uit 2 opties van geven:

Toezegging

U geeft uw bijdrage aan ons door en geeft ons machtiging om het bedrag in de aangegeven maanden te incasseren (of u maakt het toegezegde bedrag zelf over).
Handleiding hoe toezegging te geven





U betaalt het toegezegde bedrag direct in één keer aan ons. Dit kunt u doen d.m.v. iDeal of incasso machtiging (wij schrijven het bedrag in februari van uw rekening af).

Handleiding hoe bijdrage te geven

Wilt u meer informatie over de vrijwillige bijdrage, kijk dan op de informatie pagina. Onder de knoppen Toezegging en Bijdrage vind u ook een korte handleiding hoe u uw vrijwillige bijdrage kunt geven. Ook is een uitgebreide handleiding hier te downloaden.


 

Contactformulier

 
 
College van Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Asperen
IBAN nummer NL31RABO0373715471
Secretariaat: Jan van Dijk, p/a Voorstraat 3, 4147CA Asperen
E-mail: kerkrentmeesters@hervormdasperen.nl