Solidariteitsactie

 

De Solidariteitsactie wordt in 2020 gehouden vanaf 20 september.

Vanaf 20 september gaan de vrijwilligers van de wijken op pad om u de brief en de acceptgiro te bezorgen. Om deze vrijwilligers te ontlasten wordt dit jaar gebruik gemaakt van digitale mogelijkheden. Als uw e-mailadres bekend is op het Kerkelijk Bureau ontvangt u op 21 september een e-mail met een verzoek om mee te doen met de Solidariteitsactie. In deze e-mail staat een link waarmee u via iDeal direct kunt betalen. Wilt u liever niet telebankieren of werkt de link niet (meer), dan staat in de e-mail ook het bankrekeningnummer vermeld, zodat u zelf een bijdrage kunt overmaken op de manier die u prettig vindt.

U begrijpt dat deze manier van benaderen ook het milieu ten goede komt, omdat er minder papier gebruikt wordt. Ook voor onze kerk is het voordeliger, omdat er minder onkosten worden gemaakt voor acceptgiro's, enveloppen, enzovoort. Bovendien zijn er minder uren nodig om alles in orde te maken en om na de actie alles administratief te verwerken.

Als maar één e-mailadres van een (echt-)paar bij ons bekend is, worden beide partners op hetzelfde e-mailadres aangeschreven. Wilt u dit wijzigen, geef het dan alstublieft door aan het Kerkelijk Bureau: kerkelijkbureau@pknspijkenisse.nl

 

 

Ontmoeting & inspiratie

Het boekje 'Ontmoeting & inspiratie' wordt dit jaar niet rondgedeeld. In verband met coronamaatregelen zijn de contacten beperkt. Via Kerkbladen en/of nieuwsbrieven wordt gecommuniceerd welke ontmoetingen mogelijk zijn.