Solidariteitsactie

De Solidariteitsactie wordt in 2023 gehouden vanaf medio september.

Vanaf medio september gaan de vrijwilligers van de wijken op pad om brieven te bezorgen over de Solidariteitsactie. Om deze vrijwilligers te ontlasten wordt ook gebruik gemaakt van digitale mogelijkheden. Als uw e-mailadres bekend is op het Kerkelijk Bureau ontvangt u vanaf medio september een e-mail met een verzoek om mee te doen met de Solidariteitsactie. In deze e-mail staat een link waarmee u via iDeal direct kunt betalen. Wilt u liever niet telebankieren of werkt de link niet, dan staat in de e-mail ook het bankrekeningnummer vermeld, zodat u zelf een bijdrage kunt overmaken op de manier die u prettig vindt.

U begrijpt dat deze manier van benaderen het milieu ten goede komt, omdat er minder papier gebruikt wordt. Ook voor onze kerk is het voordeliger, omdat er minder kosten worden gemaakt voor papieren betaalverzoeken, enveloppen, enzovoort. Bovendien zijn er minder uren nodig om alles in orde te maken en om na de actie alles administratief te verwerken.

Als maar één e-mailadres van een (echt-)paar bij ons bekend is, worden beide partners op hetzelfde e-mailadres aangeschreven. Wilt u dit wijzigen, geef het dan alstublieft door aan het Kerkelijk Bureau: kerkelijkbureau@pknspijkenisse.nl

 

 

Half september zijn de e-mails voor de bijdragen aan de solidariteitskas verstuurd. Helaas werkten de linken naar de aanvullende informatie niet. Excuses voor dit ongemak.