Van de kerkenraad

Actie Kerkbalans 2024

Hartelijk dank dat u De Fontein steunt met uw betrokkenheid én financieel. Onze kerk heeft een plek van betekenis voor Nijkerk. Een plek die verbindt en waar veel mensen zich anno 2023 thuis mogen voelen.

Onze kerk kan alleen haar taken blijven uitvoeren dankzij de financiële steun van gemeenteleden zoals u, de kerk krijgt namelijk geen subsidie. De kerk, de dominee, kerkelijk werkers en allerlei activiteiten moeten allemaal betaald worden, zodat we ook in 2024 ons werk kunnen kunnen blijven doen. Met uw financiële bijdrage aan de Actie Kerkbalans maakt u dit ook in 2024 mogelijk.

Uw inkomen wordt waarschijnlijk ook over het algemeen jaarlijks geïndexeerd en net als thuis stijgen de kosten in de kerk ook. Misschien geeft u al jaren hetzelfde bedrag, wilt u in dat geval uw bijdrage eens heroverwegen? In onze begroting houden we rekening met nog steeds hoge energieprijzen en de volledige bezetting van ons pastoraat.

In de folder leest u daar meer over, daar gaan we in op wat we in 2024 willen doen en worden richtlijnen gegeven voor uw bijdrage. Natuurlijk zijn we heel blij met iedere bijdrage, ongeacht de hoogte ervan!

Wij vertrouwen erop dat u ook dit jaar uw financiële bijdrage toezegt, zodat het vele werk binnen onze gemeente door kan gaan.  Dankzij uw gift blijft De Fontein een plek van betekenis en verbinding.  Doet u weer mee? Hartelijk dank!

De flyer staat ook bij het kopje Folder Kerkbalans hiernaast.

Via onze website www.defontein-nijkerk.nl houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten en van het laatste nieuws.

Met vriendelijke groet,

Namens de kerkenraad                                              Namens het college van kerkrentmeesters

Johan Kelder                                                             Arie van Asperen

 

p.s. Zorg dat het belangrijke werk van onze kerk door kan gaan en vul vandaag nog uw toezegging in.

Heeft u nog vragen: neem dan contact op via penningmeester@defontein-nijkerk.nl

 

Geef vandaag voor de kerk van morgen