Gift Kerkbeeld

In 2012 ontstond het idee om naast kerkradio ook de kerkdiensten via beeld, door middel van internet beschikbaar te stellen. De diensten zijn heden ten dage live te volgen en terug te zien via het archief op de pagina van 'Kerkbeeld' op de website van KerkVenster. Kerkbeeld is ook rechtstreeks te bereiken, het adres is: www.kerkbeeldaalten.nl                                                       Het kan zijn dat een dienst na de rechtstreekse uitzending in het archief 'op slot' wordt gezet om persoonlijke redenen.

De bekeken diensten zijn echter niet gratis, ze worden in rekening gebracht. Deze kosten worden nu door de diaconie betaald. Om de kosten enigzins te drukken wordt de mogelijkheid geboden een donatie te doen voor dit doel, zie het als een soort collecte.

Gift/donatie

Hieronder  kunt u een gift/donatie geven voor 'Kerkbeeld'. Er zijn een aantal standaardwaarden ingegeven, die u kunt aanklikken maar u mag ook een bedrag op de onderste regel invullen.

Bij betalingen kunt u op dit moment alleen nog via iDeal betalen, andere opties komen later beschikbaar.

Uw gift/donatie wordt gestort op de bankrekening van de Diaconie PG Aalten. De diaconie heeft een ANBI status zodat uw gift ook voor de inkomstenbelasting aftrekbaar is, als u daarvoor in aanmerking komt.

Klik hier om te doneren

Gift Kerkbeeld

Actie(s):

Gift kerkbeeld

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Incasso

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december
Toezeggingsperiode Januari t/m december van het jaar 2017