Diaconale Rondgang 2020

* Kies voor "Toezegging" of "Bijdrage"

* Een "Toezegging" kunt u in de periode van januari tot en met december slecht één keer doen.

   Een "Bijdrage" kunt u altijd voor kiezen.

* Kiest u bij "Toezegging" voor periodieke betaling dan kan dat niet via iDeal.

* Heeft u voorkeur voor een bepaalde verdeling van uw toezegging; Geef deze splitsing aan onder kopje "Opmerkingen"

 

 

Diaconale Rondgang 2020

Actie(s):

Logo Diaconie

Diaconale Rondgang 2020

Normaal zou u rond deze tijd een brief van de Diaconie ontvangen waarin we zouden vragen om de jaarlijkse bijdrage voor de Diaconale doelen van onze gemeente. We doen dat elk jaar met een grote groep vrijwilligers en u zult begrijpen dat dat nu niet mogelijk is. We hebben daarom besloten om de Diaconale rondgang 2020 te houden in september. Als het dan kan met vrijwilligers en als dat dan nog steeds lastig is zullen we het per post organiseren. Meteen na de vakantie periode nemen we hierover een beslissing.

We zullen dan ook (waar mogelijk) een extra beroep op u doen: reguliere Kerkgangers weten dat we normaal gesproken bijna wekelijks collecteren voor diverse adviescollectes voor de PKN en Kerk in Actie. Deze doelen missen nu alle inkomsten. Op zich heeft Kerk in Actie wel reserves en richten zij zich op dit moment ook vooral op de stille Coronaramp waarover u kunt lezen onder het kopje “Noodhulp tweede kwartaal”. Later in het jaar gaan echter ook de andere doelen weer om geld vragen. Het zou heel mooi zijn wanneer wij dan vanuit de Diaconale rondgang wat extra zouden kunnen doen. We blijven de Stichting Diaconale Hulpverlening Aalten (DHA) aanbevelen wanneer u in plaats van de Kerkcollecte geld wilt doneren. Maar daarnaast zou het ook erg goed passen als we “opgespaarde collectegiften” straks bij de Diaconale rondgang zouden mogen ontvangen. We kunnen dan de doelen steunen die het dan nodig hebben.

Digitaal doneren

De diaconale rondgang kunt u natuurlijk ook digitaal invullen, via deze pagina en dat kan nu al.  We bevelen dit van harte bij aan omdat ons dat in september ook gewoon een hoop werk zal schelen.

 

 

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • Incasso
  • iDeal
  • Overige
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december
Toezeggingsperiode Ieder jaar in januari t/m december