Kerkstraat 16
8331 JC Steenwijk
0521 - 513 429
kerkburo@pkn-steenwijk.nl

Najaarscollecte

Actie(s):

Er zijn voor elkaar……. 

Zondag 21 november as. is het alweer de laatste zondag van het huidige kerkelijk jaar. Deze zondag staat in het teken van de verwachting van het Koninkrijk van God, maar evenzeer in de ervaring van het leven van nu: dat in dit leven het afgelopen jaar mensen ons zijn ontvallen, die ons lief en dierbaar waren. In de dienst van deze zondag worden hun namen in ons midden genoemd omdat we hen missen. En als gelovigen willen we er zijn voor ieder, die het verdriet van zo’n gemis met zich meedraagt.
 
Er zijn voor elkaar……
Om er als gemeente van Christus zo voor elkaar te kunnen zijn, is er geld nodig; veel is al gegeven en daarvoor zijn we u dankbaar. En vanuit die dankbaarheid doen we opnieuw een beroep op u: er zijn voor elkaar kost inspanning, tijd en ruimte. Inzet van mensen is nodig, maar ook de ruimte voor toerusting, voor bezinning en stilte. Daarom vragen we ook nu ons te gedenken in uw gebeden en in uw vrijgevigheid.
 
Met uw bijdrage aan de Najaarscollecte ondersteunt u het werk van uw eigen kerkelijke gemeente. Graag bevelen wij de Najaarscollecte in uw aandacht aan. Mogen wij op u rekenen?
 
iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders