Kerkstraat 16
8331 JC Steenwijk
0521 - 513 429
kerkburo@pkn-steenwijk.nl

Voorjaarscollecte

Actie(s):

Het is Pasen geweest. Na veertig dagen van inkeer en bezinning hebben we met Pasen het feest van Jezus opstanding mogen vieren. Hij die Zijn leven uit liefde voor  ons heeft gegeven. Het geeft ons hoop en zet ons aan om Zijn liefde te delen met de mensen om ons heen, dichtbij en ver weg.

Als leden van de Protestantse Gemeente te Steenwijk zetten we ons van harte in om met onze activiteiten te getuigen van die liefde. We mogen ons, na de opgedane  ervaringen tijdens de coronatijd, gelukkig prijzen dat we in kerkdiensten God en elkaar ontmoeten door samen te zingen, te bidden, te leren en te vieren. Ook met doordeweekse activiteiten hopen we elkaar en anderen te inspireren en te bemoedigen. We willen een open en gastvrije gemeente zijn waar iedereen zich thuis voelt.

Om alle activiteiten die daaraan bijdragen te organiseren, is naast de inzet van mensen ook geld nodig. Daarom doen we een beroep op u. Steun het werk in onze gemeente met een extra bijdrage, om nu en in de toekomst waardevolle en inspirerende activiteiten mogelijk te maken.

Met uw gift ondersteunt u onze kerkelijke gemeente bij het realiseren van de plannen voor de komende tijd.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • Tegoed
  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders