Kerkstraat 16
8331 JC Steenwijk
0521 - 513 429
kerkburo@pkn-steenwijk.nl

Voorjaarscollecte

Actie(s):

Al sinds jaar en dag organiseert de Protestantse Kerk in Nederland een collecte rondom de Wezenzondag, dit jaar op 24 mei. De zondag tussen Hemelvaart en Pinksteren. Het is een Voorjaarscollecte ter ondersteuning van onze plaatselijke Protestantse Gemeente te Steenwijk.
 
Deze Wezenzondag valt dit jaar in een tijd, die beheerst wordt door het coronavirus. Een verweesd gevoel overkomt ons. Kinderen mogen niet bij hun ouders komen en ouderen zitten opgesloten in een zorg- of verpleegtehuis. En ook als gemeenteleden kunnen we niet bij elkaar komen in de kerkdiensten.
 
Toch proberen we als plaatselijke gemeente te doen wat mogelijk is. Met belangstelling kijken en luisteren we naar de onlinediensten. De pastorale contacten vinden plaats via de telefoon, mail of app. Gemeenteleden, zien om naar elkaar in woord en daad.
 
Omdat we als gemeente niet bij elkaar mogen komen in kerkdiensten en er geen collectes zijn, is deze Voorjaarscollecte des te belangrijker.
 
Daarom vragen we u om een bijdrage aan deze Voorjaarscollecte 2020. Zodat we, na de viruscrisis, weer volop gemeente van Christus kunnen zijn.
 
We hopen, dat er gauw een einde mag komen aan deze coronatijd. Ondertussen mogen we geloven en weten, dat God naar ons omziet. Jezus heeft het zelf gezegd bij zijn Hemelvaart: ‘Ik laat jullie niet als wezen achter’. Hij beloofde de komst van Gods Geest. De Geest, die troost brengt en hoop aanwakkert.
 
Met uw gift ondersteunt u onze gemeente in het uitbouwen van onze plannen voor de komende tijd.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal