Schoef Maor An 4 juli 2017

Op dinsdag 4 juli was er weer de jaarlijkse barbecue van Schoef Maor An bij Kerkstraat 15. Inmiddels voor de vijfde keer in het bestaan van Schoef Maor An. Ondanks dat een grote groep van onze vaste klanten helaas op vakantie waren met de UVV, hadden we toch meer dan 60 “Anschoevers”. Daarmee waren we vol! 
Het was ook erg fijn dat het weer zo mooi was. Dat is zeker in deze zomer niet zo vanzelfsprekend. Maar we hadden deze keer geluk. Het was een heerlijke avond! Mensen genoten van alle heerlijkheden en het prachtige weer. Dat maakte dat de stemming er goed in zat. Er werd lang nagetafeld voordat men weer richting huis trok.
Samen met een aantal extra vrijwilligers: Betsie en Toon Smeitink, Wied Hendriks en Albert Visscher, lukte het ons om toch alles in goede banen te leiden. Bij deze heel hartelijk dank voor de extra hulp!
Schoef Maor An gaat dit winter het zesde seizoen in. Elke eerste dinsdag van de maand bent u van harte welkom voor de normale Schoef Maor An. Graag wel van te voren even opgeven.
Wist u dat u ook mensen een Schoef Maor An cadeaubon kunt geven? Deze is op dinsdagmorgen verkrijgbaar in Kerkstraat 15 of bij Frida Meints tel. 0575-464695.
Met vriendelijke groet, 
het team van Schoef Maor An.