Zondag 14 januari 2018 Remigiuskerk

Hulp en Hoop voor Afrika.
De gehele familie Bah is weer samen! Nadat Abdulai voorbereidingen had getroffen was het tijd voor Nicky en Gabriel naar Sierra Leone te komen. Het aanpassen gaat goed, Nicky neemt de tijd te wennen aan het land en de cultuur en natuurlijk voor Gabriel te zorgen en Abdulai zet zijn werk bij Enable the Children voort - een project voor kinderen met een lichamelijke handicap.

Uit de nieuwsbrief van november :
We zijn blij je deze nieuwsbrief te sturen, ik hoop dat dit je in goede gezondheid en geluk mag treffen. Want dat willen we toch allemaal? Er zullen altijd uitdagingen zijn in het leven, maar die kunnen overkomen worden door de aanwezigheid van liefde en vrede. De wisseling naar Sierra Leone was niet gemakkelijk, maar gevuld met Gods liefde en vrede gaat het goed met mij, met ons. Iets om dankbaar voor te zijn. Ik spreek overigens voor mezelf, want ik heb de eer gekregen om deze nieuwsbrief te schrijven en onze familie te vertegenwoordigen, maar ik ga ervan uit dat Abduai en Gabriël het met me eens zijn.
Sommigen van jullie hebben misschien via Facebook gezien dat ik een huisvrouwen visum heb ontvangen om hier in Sierra Leone te verblijven en dat is volkomen in lijn met wat ik doe op dit moment. Ik zorg voor het huis, inclusief de mannelijke bewoners – Abdulai en Gabriël. Ik had nooit van mijn leven gedacht dat ik een full-time moeder zou zijn, maar vanwege het feit dat we geen contact hebben met familie, vrienden die voldoende tijd hebben of iemand kennen aan wie we Gabriël toevertrouwen hebben we besloten dat ik voor hem zorg. Om eerlijk te zijn geniet ik hier erg van, voornamelijk om te zien hoe Gabriël groeit en zich ontwikkeld. 
En dan staan er ineens 4 meiden voor je deur. Benieuwd naar de "white woman" en haar zoon. Daarom een leuke middag georganiseerd, hopelijk kunnen we dit binnenkort herhalen.

De hele nieuwsbrief staat bij Projecten Diaconie – Hulp en Hoop voor Afrika.