Juni 2017

Was u ook zo verrast toen de nieuwe Klokgeluiden op de deurmat viel? Ten tijde van de bezorging was ik niet in Nederland, maar ik wist dat er een wijziging zou plaatsvinden. Bij thuiskomst heb ik dan ook gelijk een snelle blik geworpen in ons vernieuwde blad. 
Intussen heeft u nu nog weer een nieuwere versie in uw hand en zal de verwondering wellicht nog groter zijn. Voor de redactie een hele omschakeling, maar voor zover ik het kan overzien wordt er hard aan gewerkt om er iets moois en iets goeds van te maken. Er zijn veel nieuwe mogelijkheden en ik hoop dat het bijdraagt aan de verbinding in onze gemeente.
Ik wil een voorstel doen: U kent vast wel een buurman, buurvrouw of een kennis in de buurt die geen abonnement heeft op Klokgeluiden en deze waarschijnlijk ook nog nooit heeft gelezen. Als u Klokgeluiden uit heeft, kunt u deze wellicht bij hen in de bus doen. Een klein briefje erbij met een hartelijke groet. Het zal zeker een aanleiding zijn om eens in gesprek te komen en misschien krijgen we op deze manier wel veel feedback. 
Back to the basics staat centraal in de publicaties over de toekomst van de kerk. Terug naar een missionaire gemeente die op lokaal niveau goed georganiseerd is. Wellicht zal het enige wrijving geven als we actiever ons ‘gezicht’ laten zien. Ik denk dat het zeker de moeite waard is om het eens te proberen. In een tijd van delen, liken en social-media mogen we nog meer dan vroeger onze kwaliteiten en vragen delen. Ik ben erg benieuwd naar uw ervaringen!
Met vriendelijke groet,
Albert Visscher.