Sint Jorisconcert 11 maart 2018

Haytham Safia Q4rtet.
Bij ons laatste concert van het seizoen verlaten we Europa in oostelijke richting. Of moeten we zeggen: met deze knipoog ontmoeten Oost en West elkaar? Luister en geniet.
Oost en West, man en vrouw, compositie en improvisatie, eeuwenoud en spiksplinternieuw komen samen bij het unieke Haytham Safia Qu4rtet. In de muziek van het kwartet weerklinken de Arabische, Afrikaanse en Westerse klassieke muziektradities waarmee de musici opgegroeiden. Ze spelen al tien jaar met zichtbaar plezier samen en voelen zich even goed thuis in een klassieke concertzaal als op een wereldmuziek- of jazzpodium of op een festival. 
De musici zijn: Haytham Safia - U'd en compositie, Hanneke Ramselaar ? Hobo, althobo en arrangementen, Eva van de Poll ? cello en Osama Meleegi -percussie.

Het concert vindt plaats op 11 maart in de Sint Joriskerk, Markt 3, Bredevoort. Het begint om 15.00 uur en de kerk is open vanaf 14:30 uur. De duur van het concert is een uur. Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten met de musici en een glas wijn of jus te drinken.
Bij de uitgang zal een vrije bijdrage met een richtbedrag van € 10,- worden gevraagd om het mogelijk te maken deze concerten te blijven organiseren.
Meer informatie vindt u op de volgende websites:
https://sintjorisconcerten.nl. 
http://www.haythamsafia.com.