Inspiratie & Ontmoeting 24 november 2011

Planten en bomen op Bijbelse Bodem 
Ben Schreven uit Gendringen is gepensioneerd tuinman en boomverzorger. Hij combineert zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak met een hobby fotografie. Tijdens een pelgrimsreis naar Israël, een aantal jaren geleden, leidde dat tot een bijzondere serie foto’s van planten en bomen op het Bijbels grondgebied. Ben Schreven presenteert zijn werk met plezier en komt er graag bij vertellen, als hij de foto’s toont op groot scherm. Hij weet zijn hoorders mee te nemen in de wondere wereld van tientallen soorten bomen en planten, bekende en minder bekende. Voor velen die in Israël zijn geweest levert het wellicht herkenning op én is het verdiepende informatie. Even terug in dat prachtige land… Voor vele anderen eveneens een boeiende reis van één avond! 
De werkgroep Inspiratie & Ontmoeting is blij dat dhr. Schreven (alsnog) naar Hengelo komt. Vorig jaar was hij afwezig door een misverstand. De avond van 24 november stond nu geboekt voor dhr. Ton Duffhues van ZLTO over “De waarden van het land”, maar helaas moest hij zich door onvoorziene omstandigheden verontschuldigen. Hij is bereid om in het volgend seizoen te komen en wij hebben dat meteen vastgelegd! 
Donderdag 24 november dus, voor alle belangstellenden open: Planten en bomen op Bijbelse Bodem. Toegang en koffie/thee zijn gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld. Ons Huis, aanvang 20.00 uur. Tot dan!
AB