Zondag 11 juni 2017 Remigiuskerk

IKA - vakantieweken
Wat is IKA?
De IKA is een commissie, in het leven geroepen door de diaconieën van de PKN kerken in de Achterhoek en de Liemers. Het doel van de IKA is het organiseren van vakantieweken. Vakantieweken voor mensen die zonder “zorg” of begeleiding niet op vakantie kunnen ongeacht hun leeftijd.

Waarom IKA vakantieweken?
Om u een vakantie te bieden, samen met mensen uit uw eigen regio, in een ongedwongen gemoedelijke sfeer, pratend al of niet in uw eigen dialect. Een week om echt van te genieten en u heerlijk te laten verwennen.

Wat gaan we daar doen?
De weken lopen normaal van zaterdag tot zaterdag. De verkorte week van zaterdag tot vrijdag. We proberen een zeer gevarieerd programma samen te stellen. In de week is er een kerkdienst en een Avondmaalsviering.
Verder kan het programma bestaan uit optredens van zang-, toneel- of dansverenigingen, zijn er speldagen en wordt er met de bus een uitstapje gemaakt. Regelmatig zijn er vrijwilligers om de rolstoelen te duwen.

Is er deskundige verzorging?
Er zijn voldoende vrijwilligers uit de professionele zorg aanwezig. Alle vakantieverblijven zijn er volledig op ingericht om mensen met zorg te ontvangen.

Voor inlichtingen: Mimi Garrits-Lubbers, tel. 0575-463568.