ZWO-nieuws (september 2014)

Nadat we in juni afscheid hebben genomen van Jeanette Hebbink is Jolanda Wissels bereid gevonden om samen met ons de taak van de ZWO werkgroep op zich te nemen.
Goed nieuws: na een jaar van afwezigheid is het weer mogelijk om voor het jaar 2015 een zendingskalender te bestellen. Deze zendingskalender wordt nu geleverd door de Stichting Zendingserfgoed en zal er waarschijnlijk wel iets anders uitzien dan de uitgave van Kerk in Actie. Vanaf de startzondag zal er een inkijkexemplaar in de kerk liggen met daarbij een inschrijfformulier. De kosten voor de kalender zijn € 9,00 per stuk. Wanneer u deze wilt bestellen als sinterklaascadeau, dan kan dat, omdat we willen zorgen dat ze vóór 5 december bij u bezorgd worden.
U kunt zich misschien nog wel de twee studenten uit India en Slowakije herinneren die we enkele jaren geleden hebben ontvangen in onze gemeente en met wie we een bijzondere kerkdienst beleefden. Wij zijn blij u te kunnen melden, dat in het weekend van 18-19 oktober Simione Mate uit Brazilië (geboren in Mozambique) hoopt te komen. Hij komt in het kader van het uitwisselingsproject Bridging Gaps van de Universiteit van Amsterdam in samenwerking met de PKN. Over het programma volgt later informatie.
Namens de werkgroep ZWO, Mimi Garrits.