Meditatieve wandelingen maart 2018

Spoorzoeken op vrijdag.
In maart gaat er twee keer een meditatieve wandeling op vrijdag NIET door!! Op 16 maart gaan wij met het hele team naar de landelijke pionierstraining en die valt op een vrijdag. Op 30 maart wandelen we niet in verband met Goede Vrijdag, het Paasweekend.
De meditatieve wandelingen op vrijdag die wel doorgaan zijn gepland op 2, 9 en 23 maart. Van tevoren opgeven is niet noodzakelijk. Om kwart over 10 staat de koffie/thee klaar in de Slangenburgse kerk, IJzevoordseweg 35, Doetinchem. Om kwart voor 11 begint het meditatief moment en rond 11 uur begint de wandeling, het eerste kwartier in stilte, later ook in gesprek met elkaar of desgewenst weer in stilte. Op 2 en 9 maart is er een kloosterwandeling. Dan wandelen we richting abdij, om daar van 12.15 tot 12.30 het middaggebed van de monniken mee te maken. Op de terugweg, die ook in stilte begint, eten we onderweg de van huis meegebrachte lunch. Rond kwart voor twee zijn we weer bij het beginpunt terug. 
Op 23 maart is er een kortere natuurwandeling in de buurt van de Slangenburgse kerk. We beginnen op dezelfde manier, maar wandelen daarna ongeveer een uur en lunchen samen na afloop, meestal in het kerkgebouw met het van huis meegebrachte brood. De natuurwandeling is inclusief lunch om 13.00 uur afgelopen. Bijdrage € 3,00.  Zie ook agenda www.spoorzoekenslangenburg.nl.