Kaarten en Postzegels

SPAREN JULLIE MEE !!!
Onze kerk spaart al jaren postzegels en kaarten die doorgestuurd worden naar het zendingswerk van Kerk in Actie en de Gereformeerde zendingsbond (GZB). Vrijwilligers daar sorteren de postzegels en kaarten met veel zorg en aandacht. Vervolgens verhandelen ze de postzegels via een aantal verkoopadressen in Nederland en verkopen ze via nationale en internationale beurzen. De kaarten verkopen ze aan verzamelaars op beurzen en bieden ze te koop aan via websites als Marktplaats.
Hoe kunnen jullie helpen? 
Door kaarten en postzegels te verzamelen! We weten ook wel dat er tegenwoordig niet veel meer met post verstuurd wordt maar je kunt ook op je werk vragen of ze voor je willen sparen, vele handen maken licht werk.
Graag vertellen wij jullie waar jullie op dienen te letten. Vooropgesteld kan worden, dat alle postzegels en enveloppen met een postzegel van harte welkom zijn. Ook alle enkele ansichtkaarten zijn gewild. Hieronder staan echter enkele richtlijnen waarmee rekening gehouden kan worden voor een hogere opbrengst bij de verkoop van de postzegels en kaarten.
Richtlijnen voor verzameling:
1. Het belangrijkste is dat de kaarten zo onbeschadigd mogelijk zijn, zowel degene met als zonder postzegel. 
2. Beschadigde kaarten leveren in de praktijk helaas weinig op. 
3. Vooral de oudere kaarten zijn gewild en daarom extra gewenst!
4. Eigen gemaakte kaarten kunnen niet worden verkocht!
5. Bepaalde dubbele vouwkaarten leveren extra geld op, zoals (van): Anton Pieck, Rien Poortvliet, Rie Kramer, Marjolein Bastin, Anne Geddes, Unicef, Removos (mond en voetschilders), Hartjeskaarten 'Voor het kind' (met hartje achterop), De Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij, Geboortekaartjes. 
Op de volgende punten kunnen ze ingeleverd worden: Remigiuskerk, ”Ons Huis”, De Bleijke, Goede Herder Kapel Veldhoek, Piersonschool, School Bekveld en Kerkstraat 15.