Zondag 7 mei 2017 Remigiuskerk

Eerste collecte: Kerkstraat 15.
Diaconaal centrum – een begrip in Hengelo Gld.
Elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur de inloop. Gezellig een kopje koffie (of wat anders) drinken en lekker even bijpraten. Vrijdagmorgen het breicafé - ook heel gezellig, iedereen is welkom.
De eerste en de derde donderdag van de maand vanaf 15.00 uur het Repaircafé, hulp bij het repareren van simpele huishoudelijke apparaten zoals, broodrooster, koffiezetapparaat, strijkijzer, etc. etc. De eerste dinsdag van de maand, Schoef Maor An, gezellig een hapje mee-eten. Reserveren aanbevolen! De SOOS-bijeenkomsten voor de jeugd.
Ook wordt Kerkstraat 15 vaak gebruikt voor nevenactiviteiten zoals, huiscatechese – avond over Luther + maaltijd, of eens voor een vergadering als Ons Huis even geen plek heeft. Zo vullen we elkaar aan en blijven we Multifunctioneel. Een leuke collecteopbrengst zal alle vrijwilligers zeker stimuleren dit alles te blijven organiseren.

Tweede collecte: plaatselijk kerkenwerk.

Bijvoorbeeld de cantorij. De cantorij is voor onze gemeente een niet meer weg te denken groep mensen die wekelijks oefent om de gemeente ongeveer éénmaal per maand met hun zang te begeleiden tijdens de dienst. Ook tijdens bijzondere diensten is de cantorij veelal aanwezig.

Uitgangscollecte: missionair werk en kerkgroei.