Inspiratie & Ontmoeting 24 november 2016

Jelle Koers twee jaar op de Logos Hope.
Kennis, hulp en hoop vanaf een schip. Het verhaal van een jonge oud-inwoner van Hengelo. 
“Mijn naam is Jelle Koers, ben 25 jaar en werk sinds een half jaar als docent in een gesloten instelling in Sassenheim. Hiervoor ben ik voor twee jaar mee geweest als vrijwilliger met het schip de Logos Hope. De Logos Hope staat bekend als het grootste boekenschip van de wereld er wonen en werken 400 personen aan boord van zestig verschillende nationaliteiten en vaart al verscheidene decennia de wereld rond met als doel kennis, hulp en hoop te brengen.
Naast dat vele mensen (duizenden) dagelijks het schip bezoeken om goedkoop boeken te kopen, doet het schip veel meer. Er worden vele verscheidene workshops, evenementen en activiteiten zowel aan boord als op het vaste land georganiseerd. Ook wordt er veel praktische hulp geboden. 
Voor mij waren het de twee mooiste en meest bijzondere jaren van mijn leven. Het heeft voor mij veel veranderd! Ik ben enthousiast om wat van mijn ervaringen te delen en hoop u graag daar te ontmoeten. Vriendelijke groet, Jelle Koers” 
Deze avond wordt in samenwerking met Werkgroep Werelddiakonaat in Hengelo georganiseerd.
Plaats: Ons Huis. Tijd: 19.30-21.30 uur. Toegang gratis; een vrije gift ter bestrijding van de onkosten waarderen we zeer. 
Wees welkom!