De Achtspalle

Je kunt je het niet goed voorstellen, maar het is echt gebeurd: de bewoners van de  Achtspalle hebben ons verlaten! Per 1 oktober 2007 zijn Leen, Henny, Joop, Henk, Erik, Joke en Wendy verhuisd naar De Lantaren in Zelhem. Zij hebben, samen met de leiding van Philadelphia, nog een tijdje gewacht op moderne behuizing in Hengelo. Omdat deze mogelijkheid te lang op zich liet wachten, werd het Zelhem. Bijna 25 jaar was de Achtspalle een begrip in ons dorp en onze kerk. Iedere zondag waren een aantal bewoners met een vrijwillige begeleider van de partij in de kerkdienst. Hun bank zal akelig leeg zijn. Lieve Achtspallers, bedankt voor jullie aanwezigheid al die jaren; we zullen jullie missen! Jammer voor ons, maar fijn voor jullie, dat jullie zijn verhuisd. Een mooi nieuw huis, een ruime kamer voor ieder. Wij wensen jullie en de begeleiders van Philadelphia alle goeds voor de toekomst! We zullen een aantal van jullie nog geregeld kunnen zien, bij jullie werk in “Puur Natuur” aan de Ruurloseweg.
Op deze plaats willen we ook de vrijwillige begeleiders van de afgelopen jaren van harte bedanken voor hun inzet en trouw. Op 23 september 2007 in de kerkdienst hebben we bewoners en vrijwilligers even in het zonnetje gezet. 
Het huis De Achtspalle zal tijdelijk bewoond gaan worden door een Philadelphia groep uit Almen, wegens een verbouwing aldaar.

A. Blanken.