Jeugdsoos

Tussen de 7 en 10 keer per jaar komt de jeugdsoos bij elkaar. De jeugdsoos bestaat uit jeugd tussen de 12 en 17 jaar. Het aantal deelnemers varieert tussen de 20 en 30. De begeleiding omvat 4-5 jong voelende ouderen. Elke bijeenkomst vindt er een andere activiteit plaats. De plek van samenkomst is Kerkstraat 15, maar mocht de activiteit dit vereisen dan wordt er uitgeweken naar een andere plek. Vaak is dan nog wel het start- en eindpunt Kerkstraat 15 alwaar dan wat gedronken en chips gegeten wordt.
Activiteiten die plaatsvinden zijn zoal:
Ruilspel; hierbij wordt gestart met een kleinigheid zoals een zak druiven en vervolgens wordt er langs de deuren gegaan om te ruilen tegen iets anders. Uiteindelijk komt men dan weer bij Kerkstraat 15 terug. Spullen waarmee men geëindigd is zijn geweest: een buikspierapparaat en een kastje.
Voor de meiden een make-up sessie; voor de jongens een dartwedstrijd.
Biljarten en diverse spelletjes.
Aan het eind van het seizoen is er altijd een grotere slotactiviteit.
De afsluitende activiteit van seizoen 2013/2014 (het loopt gelijk met een schooljaar) betrof een BBQ waarbij voor de liefhebber een WK-voetbalwedstrijd kon worden gekeken. Het was echter zo gezellig dat slechts een aantal heren alleen de eerste helft van de WK-wedstrijd hebben bekeken en voor de rest zelf hebben gevoetbald, gesprongen op de trampoline, lekker hebben zitten “chillen”, meegedaan met flessenvoetbal en trefbal met waterballonnen. Hierbij twee foto's van de slotactiviteit 2013/2014.