Naar Serious Request 22 december 2014

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.
3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. De drie DJ’s in het Glazen Huis, dat voor editie 2014 in Haarlem staat, gaan van 18 december tot en met 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp.
En maandag 22 december gaan we met een hele groep jongeren vanuit Hengelo naar Haarlem om het geld dat we in de weken er voor hebben ingezameld naar het Glazen Huis te brengen. We maken er meteen een leuke dag Haarlem-Bloemendaal van. Wandeling langs het strand, lunchen in Bloemendaal en in de middag naar Haarlem! Ga jij mee? Laat het ons dan weten, graag zo snel mogelijk i.v.m. regelen van auto’s of bus. Neem even contact op met Christien Ferrari, tel. 0575-461794 of e-mail c.ferrari@lijbrandt.nl.