Afscheid van ds. Christien Ferrari 5 juli 2015

Op zondag 5 juli zullen we als Protestantse Gemeente van Hengelo afscheid nemen van ds. Christien Ferrari, haar man Uriël, en hun kinderen Camille en Vincent. De kerkdienst, waarin zij zelf zal voorgaan, begint om 14.00 uur. Na de dienst bent u van harte uitgenodigd in Ons Huis. Het nemen van afscheid gaat ook nog gepaard met het vieren van het 25-jarig jubileum als dominee. Een bijzondere samenloop van omstandigheden. Als kerkenraad stellen we voor om Christien niet met lege handen te laten gaan. We willen haar graag een cadeau overhandigen. Wanneer u wilt bijdragen aan het cadeau dan kunt u daar het rekeningnummer van de kerkrentmeesters voor gebruiken. Het rekeningnummer is: NL48 RABO 0327 4027 09. Wilt u daar dan wel uitdrukkelijk bij vermelden dat het gaat om het cadeau voor Christien?
Tevens stellen we voor om een herinnerings-/wensenboek te maken. We vragen u om een A4 te maken en deze voor 29 juni in te leveren in de blauwe doos die achter in de kerk staat. U kunt uw herinnering en/of wens ook sturen of brengen naar de scriba (Varsselseweg 25).
Na het afscheid zal Christien gaan genieten van haar vakantie. Na de vakantie zal ze nog even weer actief in Hengelo zijn. Christien, Uriël, Camille en Vincent hebben zich de afgelopen jaren heel erg actief ingezet voor de JWR. Ze hebben al heel wat keren een bezoek gebracht aan Ocna Mures. Dit jaar komen de jongeren en enkele volwassenen uit Roemenië naar Nederland. Ze komen op zaterdag 8 augustus aan in Hengelo. Op 9 augustus is er een kerkdienst waarin Christien voor zal gaan. De jongeren zullen ongeveer een week blijven. Christien zal, afhankelijk van haar activiteiten in Joure, in deze week aanwezig zijn bij een deel van de activiteiten.
Namens de kerkenraad,
Albert Visscher.